0 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 april 2022
0 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 april 2022

Laura Tesoro is coach in ‘The Voice Kids’: “een twaalfjarige heeft nu al een persoonlijkheid”

Laura Tesoro is coach in ‘The Voice Kids’: “een twaalfjarige heeft nu al een persoonlijkheid”

Foto: VTM

Het nieuwe seizoen van ‘The Voice Kids’ is van start gegaan en dat gebeurde met een aantal nieuwe coaches. Laura Tesoro is er wel opnieuw bij en staat al te poppelen om haar kennis en ervaring te delen met de kandidaten van dit seizoen. Al schrikt ze wel van hoeveel er veranderd is sinds de tijd dat zij twaalf jaar was.

“De kinderen van tegenwoordig zijn vrij volwassen voor hun leeftijd. Ik voel bijna geen verschil meer tussen die jongeren en mezelf, ook al ben ik tien jaar ouder dan zij. Op mijn twaalfde was ik nog een kind. Ik had nog niet veel eigenheid. Maar een twaalfjarige van nu heeft een persoonlijkheid. Die weet wat hij of zij wil. Ik vind dat wel inspirerend”, zegt ze in Story.

Ondanks dat Laura al enkele jaren deel uit maakt van ‘The Voice Kids’ heeft haar team nog nooit gewonnen. “Ik ben wel competitief, maar in ‘The Voice Kids’ zit het winnen meer in wat je kunt bereiken met je kandidaten. Hoe ze openbloeien, wat ze bijleren. Hoe die daar staan als echte artiesten die klaar zijn voor de muziekwereld. Dan voel ik mij al een winnaar. En natuurlijk zou het fijn zijn als iemand uit mijn team wint, maar tot nu toe vond ik de winnaars als terecht.”

Showbizznieuws 24/7