20 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024
20 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024

Kirsten Janssens komt met explosieve waarheid over breuk met Jan Kriekels

Kirsten Janssens deelt de enige echte waarheid over relatiebreuk met Jan Kriekels

Foto: Contentcuration.be

De turbulente breuk tussen Kirsten Janssens en Jan Kriekels krijgt een nieuw hoofdstuk vol onthullingen. Kirsten, de vurige ex van Jan Kriekels, slaat terug met een schokkend weerwoord dat de media op hun grondvesten doet schudden. 

“Jan op mijn motorkap, smeekbedes en gebroken ruiten,” beschrijft ze in Dag Allemaal het dramatische tafereel van hun laatste avond samen. De Limburgse schone laat zich niet zomaar wegzetten en ontkracht Jans eerdere beweringen over hun breuk met een verhaal dat leest als een thriller. Terwijl Jan claimde dat hij van haar wegrende, vertelt Kirsten een heel ander verhaal, waarbij ze bijna haar oog verloor door rondvliegend glas veroorzaakt door zijn agressie. “Hier stopt het!”, riep ze uit in een ultieme confrontatie die de definitieve kloof tussen hen sloeg. 

Terwijl de gemoederen hoog oplopen, benadrukt Kirsten dat zij degene was die de stekker uit de relatie trok, en niet Jan. Dit nieuwe drama zorgt voor gespreksstof die nog lang zal nazinderen in de gangen van de showbizz.

Showbizznieuws 24/7