14 °C Antwerpen, BE
dinsdag 2 mei 2023
14 °C Antwerpen, BE
dinsdag 2 mei 2023

Kim en Emi uit ‘Boer zkt Vrouw’: “Dat doen we op onze zondagse date”

Foto: VTM

Boer Kim en zijn vriendin Emi zijn erg gelukkig samen. Het koppel leerde elkaar kennen in het programma ‘Boer zkt Vrouw’ en ze lijken voor elkaar gemaakt te zijn. In Story geven ze een dubbelinterview over hun samenzijn en het leven na de reeks.

In eerste instantie leek Kim te kiezen voor de vrijgezelle Ginny. Ze waren erg close en gingen zelfs voluit zoenen in het zicht van de camera’s. 

Nadat hij alles op een rijtje had gezet, kwam Kim tot de conclusie dat zijn hart toch eerder aan Emi toebehoorde. Die was natuurlijk erg blij met zijn keuze en de twee vormen sindsdien een onafscheidelijk duo.

Emi is zelfs bereid om haar thuisbasis Aalst achter zich te laten en te verhuizen naar Kim in het verre Limburg. Tot de verhuis definitief is, maken ze graag gebruik van vrije momenten om elkaar te zien.

Zondagen zijn steevast quality time voor de twee tortelduifjes. “Op zondag plannen we vaak een date in: samen patatjes sorteren. Na bijna een jaar heb ik het boerderijleven goed leren kennen en het lukt al beter dan tijdens de opnames”, geeft Emi lachend aan.

Showbizznieuws 24/7