11 °C Antwerpen, BE
zondag 25 september 2022
11 °C Antwerpen, BE
zondag 25 september 2022

Kim Clijsters stopt met haar tennisacademie

Kim Clijsters stopt met haar tennisacademie

Foto; Showbizzsite.be

Ex-tennisster Kim Clijsters, die tijdens haar carrière vaak de ranking aanvoerde van beste tennissters, had slecht nieuws  te brengen aan haar volgers op Instagram. Ze legde zich na haar professionele sportleven toe op het coachen en begeleiden van nieuw tennistalent in haar thuisgemeente Bree. 

Ze opende er acht jaar geleden de Kim Clijsters Academy, een plek waar jong en oud onder professionele begeleiding het racket op de juiste manier kon leren hanteren. Maar daar komt nu onverwachts een eind aan.

Op Instagram begint ze haar post met de woorden: “Acht jaar lang hebben we fantastische momenten beleefd in de Academy. Ik heb zoveel mensen plezier zien maken op en naast de tennisbaan, ik heb er kinderen zien opgroeien en hun talenten zien ontwikkelen. Puur genot was dat, en ik wil dan ook iedereen die betrokken was bij dit verhaal van mijn kant oprecht bedanken.”

Dat het Kim zwaar valt om deze beslissing te nemen, hoeven we niet te melden. Tennis heeft lange tijd haar ganse leven beheerst en was meer een passie dan werk voor haar. 

“Het was altijd mijn bedoeling om iets terug te geven aan de sport die me al die jaren zoveel heeft geboden. Ik vind het dan ook jammer dat dit initiatief uiteindelijk niet is kunnen uitgroeien tot een groot succes in mijn thuisstad. Ik wil nu de tijd nemen om alles juist af te handelen met alle betrokkenen en we zien dan wel wat nog volgt in de toekomst”, schrijft een aangeslagen Kim.

Showbizznieuws 24/7