11 °C Antwerpen, BE
zaterdag 18 maart 2023
11 °C Antwerpen, BE
zaterdag 18 maart 2023

Kerst in mineur voor Greet Rouffaer

Foto: VTM

Ze had er lange tijd naar uitgekeken maar het feestje op kerstavond is voor actrice Greet Rouffaer net iets anders uitgedraaid dan zij een paar weken geleden had gedacht. De reden? Een coronabesmetting in de omgeving van Greet Rouffaer en haar man Bart. ”Kerstavond is niet verlopen zoals wij gehoopt hadden. Door een hoogrisicocontact zijn wij braaf in quarantaine gegaan!”, schrijft de actrice op Instagram.

Corona mag ons leven dan wel op z’n kop gezet hebben, het kon de kerstsfeer niet verpesten. “Dankzij een grote verrassingsdoos met lekkere hapjes en pakjes voor onze voordeur en lang leve FaceTime hebben wij toch kunnen genieten alsof we erbij waren”, lacht de actrice.

“Het is wat het is! Er zijn zoveel mensen die onder veel moeilijker omstandigheden helemaal geen Kerst kunnen vieren”, gaat Greet Rouffaer verder.

“Met deze gedachte wensen wij iedereen veilige, warme en liefdevolle feestdagen. Dat 2022 wat zachter mag worden!”, besluit Greet in haar bericht op Instagram. Wel, dat hopen wij met haar mee.

Showbizznieuws 24/7