10 °C Antwerpen, BE
zondag 29 mei 2022
10 °C Antwerpen, BE
zondag 29 mei 2022

Kathy Pauwels gekrenkt: “Mijn houdbaarheidsdatum was verstreken”

Foto: DPG Media

Het is al eventjes geleden dat we ‘Royalty’ presentatrice Kathy Pauwels op televisie zagen verschijnen. De presentatrice presenteert al eventjes geen programma’s meer en is zowat uit de spotlights verdwenen.

Ondertussen is Kathy al een aantal jaartjes ouder en volgens sommigen niet meer geschikt als presentatrice. Dat een actrice als Sarah Jessica Parker, die we kennen uit ‘Sex and the city’, zoveel commentaar krijgt op het ‘ouder worden’, dat laat haar niet onberoerd.

“‘Ik ben heel benieuwd naar de vervolgreeks, want het blijft tenslotte Amerika. En daar staat het schoonheidsideaal centraal. Maar chapeau dat de actrices die houding aannemen. Los van schoonheid moeten alle leeftijden aan bod komen op tv. In de Vlaamse soaps vind ik het nog meevallen, maar over de film wereld hoor je soms verhalen van acteurs en actrices die ‘te oud’ zijn. Heel jammer”, klinkt het bij Pauwels in Tv Familie.

Kathy werd enkele jaren geleden afgedankt bij VTM en dat gebeurde niet op de meest aangename manier. “Er werd mij duidelijk gemaakt dat mijn houdbaarheidsdatum was verstreken, en dat vind ik tot op de dag van vandaag nog altijd erg pijnlijk.”

Showbizznieuws 24/7