12 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 september 2022
12 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 september 2022

Kathleen Aerts: “Zes mottigste maanden van ons leven”

Kathleen Aerts: “Zes mottigste maanden van ons leven”

Foto: DPG Media

Zangeres Kathleen Aerts – ex-K3 – en haar man Steven zaten de laatste maanden op een emotionele rollercoaster. Het koppel koesterde al lang de droom om naast hun woning in Zuid-Afrika een guesthouse te openen. Ze begonnen aan de verbouwingswerken, maar die bleken niet van een leien dakje te verlopen. Ze vertellen meer over hun bouwavonturen in Dag Allemaal.

Het project voor hun ‘Droom Guesthouse’ ging in 2021 van start. Vol goede moed smeet het koppel zich op de verbouwingen, maar kwam er al snel achter dat de theorie anders is dan de praktijk. 

Ze hadden het beiden zwaar met alle onregelmatigheden die op hun pad kwamen. Daardoor was er van romantiek tussen de twee nog maar weinig te merken. “Toegegeven, tijdens zo’n groot bouwproject, zeker als het niet loopt zoals je verwacht, is er niet veel ruimte voor romantiek”, geeft Steven toe.

Ze werkten zeven dagen op zeven door aan hun droom en hadden voor de meest basale zaken nog amper tijd over. “Gezellig iets gaan eten was er niet bij. We haalden vaak een broodje in een tankstation en ploften ’s avonds doodmoe in bed, om meteen in slaap te vallen”, vertelt Steven over die turbulente periode.

Het koppel sprak zelfs over de “zes mottigste maanden in hun leven”. Gelukkig heeft hun harde werk geloond en is ondertussen alles op zijn pootjes beland.

Showbizznieuws 24/7