12 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 september 2022
12 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 september 2022

K3-insider vol lof over Kathleen: “zij was de enige die voor mij klaar stond”

Foto: VTM

In 2015 verhuisde gewezen K3-zangeres Kathleen Aerts naar Zuid-Afrika. Daarna werd het wat stiller rond de zangeres, tot afgelopen jaar. De zangeres maakte haar intrede als ‘Zeemeermin’ in ‘The Masked Singer’ en dook plots terug op in verschillende televisieprogramma’s. Momenteel is ze ook te zien in haar eigen realityreeks ‘Villa Zuid-Afrika’. Kathleen is terug van weggeweest, en hoe.

Dat Kathleen terug in de spotlights staat, is ook haar vrienden niet ontgaan. BV-stylist Jody Van Geert praat vol lof over Kathleen in Tv Familie. “Kathleen is de eerlijkste vrouw die ik ken. Ze heeft zonder enige twijfel een hart van goud. We hebben maar een half woord nodig om elkaar te begrijpen. Er was een professionele relatie, omdat ik de styling deed voor de videoclips van K3. Maar toen ik moest verhuizen, was Kathleen de enige die voor de deur stond met haar auto om me te helpen.”

Kathleen woont nu een heel eind verder weg en dat zorgt voor een andere dynamiek binnen de vriendschap. Maar Jody weet dat hij en Kathleen er altijd voor elkaar zullen zijn, no matter what. Deze zomer hebben de twee elkaar na langere tijd terug gezien. “We hebben samengewerkt voor haar podiumoutfit voor ‘Tien Om Te Zien’. Dat voelt dan niet als werk aan, maar als plezier maken.”

De vriendschapsband tussen Jody en Kathleen zit snor, dat is duidelijk. Samen shoppen doen ze nooit, maar genieten in de tuin, met de barbecue aan, daar zijn de twee altijd voor te vinden. “Nu genieten we vooral van qualitytime, op een rustige plek met een goed glas. Dan filosoferen we over de zin van het leven.”

Showbizznieuws 24/7