14 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 september 2022
14 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 september 2022

Josje Huisman van K3: “binnenkort ben ik te zien in Netflix-serie

Foto: VTM

Ooit was Josje ontzettend populair toen ze nog bij K3 zong. Na haar afscheid bij K3 had Josje nog enkele leuke projecten, maar sinds de komst van haar zoontje Kamari werd het stil rond de gewezen K3-zangeres.

Josje is terug naar Nederland verhuisd en ook daar merkt ze dat haar populariteit niet meer zo is als vroeger. “Ik merk dat mensen me nog altijd wel herkennen, bij de slager en de bakker. Maar dat gebeurt steeds minder. Het is niet meer zoals in de hoogtijdagen van K3”, vertelt ze in Nina.

Josje vindt het niet erg dat ze wat minder wordt herkend, maar is wel dankbaar voor alles wat ze bij K3 heeft mogen meemaken. Ze weet dat ze erg veel geluk heeft gehad en dat ze heel wat kansen heeft gekregen die anderen niet zouden krijgen.

Josje is wat uit de media verdwenen en dat heeft alles me zoontje Kamari te maken. Ze is nu veel bij thuis bij hem en is ondertussen druk bezig met het opzetten van een eigen hoedenmerk. Een droom die ze al lang heeft, maar waarvan ze de stap niet meteen durfde te zetten.

“Vorig jaar dacht ik: waar zit ik eigenlijk op te wachten? Daarnaast doe ik allerlei leuke fotografieprojecten voor sociale media. Ik zou ook het theater ingaan met een Nederlandse productie, maar dat is door de coronamaatregelen niet doorgegaan. Maar ik heb wel opnieuw een rol in een serie op Netflix.”

Showbizznieuws 24/7