4 °C Antwerpen, BE
woensdag 7 april 2021
4 °C Antwerpen, BE
woensdag 7 april 2021

Joke Emmers verliefd: “ik was vergeten hoe het voelde om verliefd te zijn”

Joke Emmers
Foto: VIER

“Het is vreemd maar ik ben nooit zo actief aan het daten geweest als het voorbije jaar”, valt Joke Emmers met de deur in huis in een interview met het weekblad Dag Allemaal. De actrice die we kunnen kennen van de miniserie ‘LEEF’ op Eén en vanuit de eerste reeks van ‘Beau Séjour’, ging coronaproof met mensen wandelen en deed aan videocalls, maar een relatie kwam daar niet uit. Tot Visjal, een Limburgse muzikant, op haar pad kwam.

“Visjal werd vorig jaar, in volle coronaperiode, de huisgenoot van een goede vriend en zo hebben we elkaar heel toevallig ontmoet”, vertelt Joke, “het was dus geen geënsceneerde ontmoeting. Visjal was daar plots en het klikte meteen.”

Joke was al vergeten hoe het voelde om verliefd te zijn. Dat de liefde dan ook nog beantwoord werd, vindt ze zalig. “We zijn twee gelijkgestemde zielen en lachen heel wat af samen. We beleven een fijne periode.”

Samenwonen zit er voorlopig nog niet in voor het tweetal. “We zijn vier maanden samen en we pakken het liever stap voor stap aan. Ik heb mijn knuffelcontact en dat is heel fijn, maar we gaan niks overhaasten”, aldus de actrice.

Showbizznieuws 24/7