11 °C Antwerpen, BE
donderdag 17 maart 2022
11 °C Antwerpen, BE
donderdag 17 maart 2022

Jo Hens: “dat is zeker niet de bedoeling”

Jo Hens: “dat is zeker niet de bedoeling”

Foto: DPG Media

Vanaf deze zomer waait er een nieuwe frisse wind door Level Six, de coverband van ‘Familie’-acteur Jo Hens. Zangeres Katerine kondigde haar afscheid aan en koos ervoor om andere paden te bewandelen. Maar lang zonder frontzangeres hoeft Level Six het niet te doen, want de opvolging staat al klaar. Niemand minder dan ‘K3 zoekt K3’ deelneemster Lisa Michels staat klaar op het podium te betreden.

Met Lisa komt er Nederlands bloed bij in de groep. En dat kan misschien wel voor wat communicatieproblemen zorgen. “Samen met de crew en onze manager zijn wij één familie. Lisa wordt zomaar in die kliek gesmeten. En dat geeft grappige situaties en plagerijtjes, vooral omdat zij Nederlandse is. ‘Lisa’ is nog niet mee met de inside jokes en de Vlaamse vocabulaire”, lacht Jo in Tv Familie.

Jo benadrukt nog eens graag dat het niet per sé de bedoeling is om nu ook de Nederlandse markt te bespelen. “Ambitieus zijn mag en moet, maar het is niet de bedoeling om het buitenland te veroveren. Laat ons maar hard werken en veel plezier maken.”

Showbizznieuws 24/7