8 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023
8 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023

Jana De Bosscher uit ‘Blind Getrouwd’ : “We wisten waarom ze ons samenbrachten”

Jana De Bosscher: “We wisten waarom ze ons samenbrachten”

Foto: VTM

Ze bleven niet getrouwd

Het was een pijnlijk moment voor Jana De Bosscher en Christiaan Graulus in ‘Blind Getrouwd’. Christiaan besloot om niet met Jana getrouwd te blijven en Jana volgde hem daarin, nadat ze de keuze in zijn handen had gelaten.

Maar daar lijkt ze nu behoorlijk spijt over te krijgen. Ze wil Christiaan terug, zoveel is duidelijk. “Ik heb al heel wat spijt gehad. Want er waren vlinders. Mijn deur staat nog altijd open voor Christiaan”, bekent ze in Tv Familie.

Heel wat kijkers waren dan ook erg verbaasd dat de twee ‘nee’ zeiden om getrouwd te blijven met elkaar. Hun start was immers veel belovend.

“Wij wisten heel snel waar om ze ons gematcht hebben. Maar we zijn dan bij het samenwonen op een zijspoor geraakt. En we vragen ons nog altijd af hoe dat is kunnen gebeuren. We hadden amper momenten samen en zo zijn we niet meer van dat zijspoor afgeraakt. Terwijl alles goed zat.”

Op het moment van de beslissing zagen de ex-geliefden het niet meer zitten om elkaar slechts één keer in de week te zien. En dat gaf de doorslag in hun keuze. “We hebben voor de meest eerlijke beslissing gekozen. Omdat we niet goed wisten hoe we er op een positieve manier een vervolg aan zouden breien. We voelde de match, maar het lukte precies niet meer.”

Showbizznieuws 24/7