8 °C Antwerpen, BE
vrijdag 25 november 2022
8 °C Antwerpen, BE
vrijdag 25 november 2022

Jana De Bosscher: “We hadden graag wat extra weken gehad”

Jana De Bosscher: “We hadden graag wat extra weken gehad”

Foto: VTM

Ze waren niet zeker van hun beslissing

Het was best een vreemd tafereel het beslissingsmoment tussen Christiaan Graulus en Jana De Bosscher. Jana had besloten om de beslissing aan Christiaan over te laten en kwam vervolgens met 2 brieven opdraven. Eentje voor wanneer hij ‘ja’ zou zeggen en eentje voor de ‘nee’.

“Ik had inderdaad twee brieven. Omdat ik me ook nog kon vinden in een ‘ja’ van Christiaan, al hadden we vooraf beslist om ‘nee’ te zeggen. Maar wie weet zou Christiaan me toch nog verrassen. Ik wilde ook de echte wereld met Christiaan ontdekken”, zucht Jana in Tv Familie.

Jana had graag wat meer tijd gehad met Christiaan, want zes weken is veel te kort om elkaar goed te leren kennen en zeker in een ongewone situatie als ‘Blind Getrouwd.’

“Enkele weken extra hadden ons meer inzicht gegeven. Daarom dat ik toch eerder ‘ja’ wilde zeggen. Ik heb vlak voor dat moment zelfs nog een telefonisch gesprek gehad met experte Sarah.”

Experte Sarah zei Jana om bij de minste twijfel toch voor ‘ja’ te gaan, maar de beslissing van Christiaan bleef door haar hoofd spoken. “Had ik niet geweten wat Christiaan zou beslissen, dan was het ook zo gebeurd. Nu was het een gezamenlijke, maar heel beladen ‘nee’. Een pijnlijke zelfs.”

Showbizznieuws 24/7