22 °C Antwerpen, BE
donderdag 4 mei 2023
22 °C Antwerpen, BE
donderdag 4 mei 2023

Jan Van den Bosch: “Ze wist niet eens wie ik was”

Jan Van den Bosch: “Ze wist niet eens wie ik was”

Foto: DPG Media

Ze is geen ‘Familie’-kijker

Minder leuke tijden voor ‘Familie’-acteur Jan Van den Bosch en zijn jeugdliefde Fran. De twee waren 18 jaar samen, maar besloten eerder dit jaar om toch uit elkaar te gaan.

“Begin dit jaar hebben we samen besloten als vrienden verder te gaan en niet meer als getrouwd koppel. En dat gaat in een goede verstandhouding. Wij zijn beter als vrienden dan als koppel’, zegt Jan in Tv Familie.

Het koppel was sinds 3 jaar getrouwd en beleefden na een relatie van 15 jaar de mooiste dag van hun leven. Ze hadden nooit verwacht om ooit uit elkaar te gaan.

“Maar ja, mensen veranderen en als je merkt dat je in plaats van naar elkaar toe te groeien, uit elkaar groeit, moet je beslissingen durven nemen. Dat gevoel leefde bij ons allebei. Er was niemand anders in het spel. Dat had het pijnlijk gemaakt.”

De acteur is ondertussen weer gelukkig in de liefde en is volop aan het daten met zijn nieuwe liefde. “Het gaat goed, maar op het gemak. Ze heeft niets met de showbizz te maken en ze wist niet wie ik was. Ze is dus geen ‘Familie’-kijker.”

Showbizznieuws 24/7