8 °C Antwerpen, BE
maandag 27 maart 2023
8 °C Antwerpen, BE
maandag 27 maart 2023

Jan Van den Bosch: “Dan rolt ze met haar ogen”

Jan Van den Bosch: “Dan rolt ze met haar ogen”

Foto: VTM

Hij wil hen dat niet gewoon maken

Sam en Lou Van den Bosch hebben een beroemde papa. Dat is niemand minder dan Jan Van den Bosch, beter bekend als Zjef uit ‘Familie’. De kinderen van Jan hebben nooit anders geweten dat hun papa bekend is in Vlaanderen en kijken daar ook niet raar meer van op.

“Toen ze nog heel klein waren, ging ik nooit op de foto met fans als ze bij mij waren, om te vermijden dat ze zouden denken dat hun vader speciaal is. Nu ze wat groter zijn, begrijpen ze dat beter en zien ze ook dat ik gewoon mezelf kan zijn”, legt Jan uit in Story.

Toch is het niet altijd makkelijk voor de kinderen wanneer hun papa wordt aangesproken voor een selfie of een praatje. Vooral Sam vindt dat lastig.

“Sam rolt met haar ogen als mensen mij een selfie vragen. Maar Lou is heel fier. Hij is meer een tafelspringer dan zijn zus en wil graag acteur worden. Hij is een tikkeltje jaloers op zijn zus om haar rol in ‘Familie’. Zelf heeft hij al meegespeeld in filmpjes van ‘Zeppe & Zikki’. Hij volgt woord, maar voorlopig doet hij geen audities.”

Jan speelt de rol van Zjef ondertussen bijna 10 jaar en als het van hem afhangt, gaat hij daar nog even mee door. “Zolang ik het gevoel heb dat mijn personage een verhaal te vertellen heeft, ga ik zelf niet stoppen. Ik dacht dat ik in een soap niet voluit zou kunnen acteren, maar al snel bleek dat er ernstig en hard wordt gewerkt en dat iedereen fier is op het eindresultaat.”

Showbizznieuws 24/7