13 °C Antwerpen, BE
vrijdag 14 april 2023
13 °C Antwerpen, BE
vrijdag 14 april 2023

Jan Smit: “ik wil nooit terug naar het oude patroon”

Jan Smit: “ik wil nooit terug naar het oude patroon”

Foto: Isopix

Het ging de laatste 2,5 jaar niet zo goed met Jan Smit. Jan had nog weinig zin in zijn job als zanger en presentator en drukte de pauzeknop in. 2,5 jaar lang deed Jan amper iets en genoot hij van de rust met zijn gezin. En dat heeft hem de dag van vandaag verder aan het denken gezet.

“Ik  besef ,i dat de eenvoudige dingen het leven de moeite waard maken. Gouden platen en erkenning zijn leuk, maar het gezin moet de basis zijn. Als dat niet goed is, kan je niets. Ik heb nu een veel intiemere band met mijn kinderen dan vroeger. En ik wil nooit terug naar het oude patroon”, zegt Jan in Primo.

De afgelopen jaren toen Jan het ontzettend druk had heeft hij veel moeten missen. Tijd die hij jammer genoeg nooit meer kan inhalen. “Maar ik besef nu ook wel dat zingen eigenlijk het liefste is wat ik doe. Zo lang het er toe doet, zal ik dit vak blijven uitoefenen. Ik voel me gezegend dat ik dit mag doen en dat ik mensen een fijne tijd mag bezorgen. Maar de dag dat ik de juiste snaren niet meer raak, heb ik daar vrede mee en stop ik.”

Showbizznieuws 24/7