-1 °C Antwerpen, BE
zondag 3 april 2022
-1 °C Antwerpen, BE
zondag 3 april 2022

Jamie-Lee Six boos: “Door hem konden we niet meer winnen”

Jamie-Lee Six boos: “Door hem konden we niet meer winnen”

Foto: VTM

Met open mond hebben we zitten kijken naar het einde van ‘De Verraders’. Loïc Van Impe dacht een goed plan te hebben uitgedokterd en even leek zijn plannetje ook te lukken, tot er de spelregels werden bijgehaald. Exit Loïc. En dat was een harde klap voor Jamie-Lee Six, die net als Loïc een verrader was.

“Vanaf het moment dat Loïc zijn ding begon te vertellen aan de ronde tafel, wist ik: dit spel is geklaard. Loïc keurde het verraad onder de verraders niet goed, maar op dat moment voelde dat voor mij exact hetzelfde aan. En bovendien konden we daardoor ook echt niet meer winnen”, vertelt ze in Tv Familie.

Voor Jamie-Lee was het allemaal heel moeilijk om zo vaak te moeten liegen tegen haar collega’s. “Ik ben geen leugenaar en heb zelfs een grote pest aan mensen die liegen. Maar tijdens de momenten dat we bijvoorbeeld in de auto samen aan het zingen waren, of mopjes aan het vertellen waren in de bar, was ik wel mezelf. Na de opnames dronken de meesten van ons ’s avonds nog een glas, en daar was ik echt 100% mezelf.”

Showbizznieuws 24/7