18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 1 oktober 2022
18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 1 oktober 2022

James Cooke over Dorian: “Daar erger ik mij aan”

Foto: Play4

Ze zijn al even een gelukkig koppel en wisten die band onlangs te bezegelen met een huwelijk. Tussen James Cooke en Dorian Liveyn zit het dus best goed. Al zijn er wel bepaalde zaken waar James zich aan kan ergeren. Hij biecht op wat dat is in TV Familie.

Dorian heeft recent een grote rol in de musical ‘MAMMA MIA!’ in de wacht gesleept, één van zijn levensdromen. Hij deed dat volgens James volledig op eigen kracht. “Dit heeft hij enkel aan zichzelf te danken, ik en mijn theateragentschap zitten daar voor niks tussen.”

Daardoor is James natuurlijk extra trots op zijn echtgenoot. “We doen ons werk graag en de liefde voor ons vak is groot. We voelen ons bevoorrecht dat we ons zelden of nooit naar ons werk moeten slepen.”

Als de journalist polst naar wat hem soms ergert aan Dorian, heeft flapuit James direct een antwoord klaar zitten om van repliek te dienen.

“Dorian praat altijd luid. Wanneer we op restaurant zijn, kan de hele zaak meeluisteren. Als het over koetjes of kalfjes gaat, is dat niet zo erg. Maar als er dan net intiemere dingen besproken worden, sis ik soms van ‘sssst’. Dat luid praten is een familietrekje. Ik denk dat zijn voorvaderen op de markt hebben gestaan”, zegt James lachend.

Showbizznieuws 24/7