16 °C Antwerpen, BE
dinsdag 20 september 2022
16 °C Antwerpen, BE
dinsdag 20 september 2022

James Cooke krijgt nieuw programma: “het wordt spraakmakend!”

James Cooke
Foto: Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photo News

James Cooke en Play4 brengen binnenkort ‘Extreme Makeover’ naar Vlaanderen. In deze Vlaamse versie nemen vrienden, familie en/of buren het huis onder handen van een gezin dat een zware tegenslag heeft gekend.

Families met een hartverwarmend verhaal die een duwtje in de rug kunnen gebruiken – simpelweg omdat ze niet het geld, de mogelijkheid of de tijd hebben om hun huis om te toveren tot die perfecte droomwoning – kunnen binnenkort op de hulp rekenen van James Cooke en zijn experten van Extreme Makeover Vlaanderen.

Bij Play4 zijn ze alvast ontzettend enthousiast. “We zijn trots om het allergrootste verbouwprogramma ter wereld volgend jaar eindelijk ook naar Vlaanderen te kunnen brengen”, klinkt het bij de zender,” . TV-programma’s rond verbouwen, bouwen en wonen zijn al lang sterkhouders bij Play4. Met Extreme Makeover Vlaanderen gaan we bewust verder op dat elan, en gaan we zelfs nog een stapje verder in make-overs van huizen. We zijn er nog meer van overtuigd dat dit in- en aangrijpende verbouwprogramma spraakmakend zal worden!”, aldus Play4.

Showbizznieuws 24/7