8 °C Antwerpen, BE
maandag 27 maart 2023
8 °C Antwerpen, BE
maandag 27 maart 2023

James Cooke bezorgd over Ella Leyers

James Cooke bezorgd over Ella Leyers

Foto: Play4

Stille kant die men van Ella Leyers niet kent

Naast het presenteren van ‘De Ideale Wereld’, nam Ella ook deel aan het tweede seizoen van ‘Over De Oceaan’. Iets wat volgens haar een zalige tocht was.

“Er zijn zeilers die daar hun hele leven van dromen. Wij krijgen dat gewoon in onze schoot geworpen”, aldus Ella Leyers aan Gazet van Antwerpen.

Volgens haar zijn er heel wat medekandidaten toch wel geschrokken van haar persoonlijkheid. “Ik ben niet altijd zo druk en veel aan het praten als mensen denken. Ik heb ook een andere, stille kant. Dus kon ik er echt van genieten om rustig rond te kijken”, verklaart Ella Leyers aan Gazet van Antwerpen.

Door het feit dat niemand dat gewoon is van Ella, leek er wat ongerustheid te ontstaan, vooral dan bij James Cooke, die ook mee deed aan de tocht.

James Cooke vroeg of ik wel oké was. Ja hoor. De anderen misten hun lief of hun kinderen. Ik was toen een single girl die het avontuur aanging. Nu zou dat misschien anders zijn”, bekent Ella. Ze is sinds kort samen met Rik Verheye en dus zou het gemis er nu vermoedelijk wel zijn. 

Showbizznieuws 24/7