8 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023
8 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023

Jacky Lafon mist de liefde: “ik verlang naar een soulmate”.

Jacky Lafon mist de liefde

“Ik verlang naar een soulmate”

Foto: DPG Media

In Vlaanderen is Jacky Lafon de onbetwistbare koningin van het variété, belichaming van amusement en cultureel erfgoed door haar jarenlange rol van Rita Van den Bossche in ‘Familie’. Hoewel je dus zou denken dat ze de partners maar voor het uitkiezen heeft, gaat Jacky al ruim tien jaar als vrijgezel door het leven.

Al mag daar wat haar betreft best verandering in komen. Vooral sinds de lockdowns in coronaperiode is ze gaan beseffen dat ze best een partner, een soulmate mist. Iemand bij wie ze liefde en affectie vindt, maar waarmee ze ook eens op reis kan gaan of haar hart kan bij uitstorten: “Maar ik zit niet op Facebook of Tinder en ik doe ook geen blind dates. Als het komt, komt het. Komt het niet, dan is het ook maar zo”, laat Jacky optekenen in Het Belang van Limburg.

Wel merkt ze af en toe interesse op bij mannen, maar de actrice is in dat geval vaak ook wantrouwig over de oprechtheid ervan: “Ik ga geregeld uit eten en dan krijg ik wel ’ns te horen: ‘Die meneer ginder vraagt of je iets drinkt van hem.’ Maar dan stel ik me steeds de vraag: zijn ze geïnteresseerd in mij, of in Rita?”

Showbizznieuws 24/7