12 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 september 2022
12 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 september 2022

Jacky Lafon: “Hij heeft het telkens over een terugkeer van Rita”

Foto: Photo News

Trouwe fans van de soap ‘Familie’ moeten het al zeven jaar stellen zonder Rita Van den Bossche. De zatte fles van de familie vertrok op cruise en kwam nooit meer terug. “Rita is al zo lang weg”, klinkt het bij Jacky, die al meerdere keren aangaf terug te willen keren naar ‘Familie’.

Daarin vindt ze nu bijval door niemand minder dan Wim Feyaerts, producer van – jawel – ‘Familie’. “Elk jaar komt hij naar mijn show kijken en telkens heeft hij het over een mogelijke terugkeer van Rita”, vertelt Jacky in Primo.

Die plannen lijken nu wel heel concreet te worden. Jacky zal immers aanwezig zijn op het grote Familiefeest, naar aanleiding van de dertigste verjaardag van de soap. Dit zet de deur naar een terugkeer alvast op een kier.

“Zeker nu Marie-Rose en Peter gestorven zijn, kijken de fans uit naar een terugkeer van Rita”, klinkt het in Primo. Jacky was er immers van in het prille begin bij en vertolkte met bravoure de rol van zatte Rita.

Toch wil Jacky bij een terugkeer niet opnieuw de rol van drankorgel op zich nemen. “Rita heeft op cruise alcohol afgezworen”, besluit ze in Primo.

Showbizznieuws 24/7