4 °C Antwerpen, BE
zondag 20 maart 2022
4 °C Antwerpen, BE
zondag 20 maart 2022

Jacky Lafon geeft toe: “Daar heb ik het moeilijk mee”

Jacky Lafon geeft toe: “Daar heb ik het moeilijk mee”

Foto: DPG Media

Deze zomer lijkt het pas echt de zomer van de bevrijding te worden. Er lijken nog maar weinig regels te hanteren rond corona en iedereen lijkt welkom te zijn op concerten en andere events. En daar, moet Jacky Lafon toegeven, heeft ze het erg moeilijk mee.

“Persoonlijk vind ik dat nog steeds onverantwoord. Maar het zijn vooral de niet-gevaccineerden die risico’s nemen. Want ikzelf ben drie keer geprikt. Ook al was de derde keer niet de goede keer”, zucht ze in Tv Familie.

Bij Lafon werd de boosterprik te laag gezet waardoor haar pees is gescheurd. “Ik vond het al zo raar dat enkel mijn derde spuit pijn deed. ‘Jij spuit zo traag’, zei ik tegen de verpleger. En die antwoordde: ‘Ik hoor wel vaker dat ik traag spuit.’ Maar ik vond dat absoluut niet om te lachen. Sindsdien moest ik al drie keer naar de huisdokter, want ik heb nu geen gevoel meer in mijn vingertoppen. Het kost me zelfs bloed, zweet en tranen om mijn beha dicht te doen. En ook mijn hondje oppakken lukt sinds die prik niet altijd.”

Showbizznieuws 24/7