8 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024
8 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024

Ingeborg is zó gelukkig en dat komt hierdoor!

Ze gaat er volledig in op

Foto: DPG Media

Ze presenteert binnenkort het nieuwe programma ‘Million Dollar Island’, wat toch ietwat uit haar comfortzone is gezien het concept. 

Op carrièrevlak gaat het Ingeborg dus zeker voor de wind. Maar ook op privévlak is ze super gelukkig en daar heeft kleindochter Ruby ook heel veel mee te maken. 

Ze heeft haar twee maanden moeten missen voor de opnames en dat was niet makkelijk. “Maar gelukkig kreeg ik veel berichten en foto’s doorgestuurd. Toen ik terug thuis was, heb ik meteen gevraagd om wat meer op mijn kleindochter te mogen passen. Om mijn schade in te halen”, vertelt Ingeborg aan Story. 

Het oppassen doet ze heel graag. “Eén keer om de twee à drie weken, en ik kijk daar altijd naar uit. Als ik bij haar ben, neem ik ook niets mee: geen gsm, geen boek… Ik ga volledig op in die momenten met haar”, aldus Ingeborg. 

“Als jonge mama of papa moet je gaan werken, de was doen, het eten klaarmaken… Dat is het voordeel van grootouder zijn, je kan helemaal in het moment zijn en voluit genieten”, verneemt Story van de trotse oma.

Showbizznieuws 24/7