2 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 november 2023
2 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 november 2023

Hoe ziet de toekomst eruit voor Sieg De Doncker?

Foto: VTM

Of Sieg De Doncker nog lang in ‘Familie’ zal te zien zijn, dat is nog maar de vraag. Het is wachten tot in september om te weten hoe het verhaal tussen Koen, Lars en Veronique zal aflopen, al ziet het er misschien niet zo goed uit voor Koen.

Voor acteur Sieg De Doncker ziet de toekomst er wel heel rooskleurig uit. Hij zit in de laatste fase van het bouwen van zijn huis en ondertussen geniet hij volop van zijn dochter Nelle. Tijd voor een broertje of zusje?

“We willen graag een tweede kind zodat Nelle een broertje of zusje heeft, maar dat is nog verre toekomstmuziek. Dat wij samen een kind hebben gemaakt: ik vind dat heel uniek. Het heeft onze band nog sterker gemaakt”, klinkt het in Story.

En wat op professioneel vlak? Heeft Sieg daar nog veel plannen op de planning staan? We kunnen u zeggen, Sieg heeft goed nieuws.

“Er zitten wat toffe projecten voor tv in de pijplijn, maar ik mag er nog niets over vertellen. En wat dat bouwbedrijf betreft: als ik ooit geld genoeg heb, dan wil ik appartementen kopen, verbouwen en weer verkopen. Maar nu is dat niet mogelijk. De komende tien jaar zullen we op brood en soep moeten leven”, lacht hij.

Showbizznieuws 24/7