10 °C Antwerpen, BE
maandag 3 mei 2021
10 °C Antwerpen, BE
maandag 3 mei 2021

Hoe Gene Thomas en Kristel Verbeke elkaar leerden kennen

Meer dan 20 jaar geleden is het nu, dat Gene Thomas en Kristel Verbeke van K3 elkaar leerden kennen. In het radioprogramma ‘Speeltijd’ met Ann Van Elsen op Joe, vertelt Gene hoe hij de liefde van zijn leven tegen het lijf liep.

“We waren op reis met VTM. Onder andere X-session en K3 waren daar om elke avond optredens te geven voor de mensen die mee op reis waren”, vertelt Gene openhartig, “er is daar niks gebeurd, maar de klik is er wel gekomen”.

Zowel Gene als Kristel zaten toen nog in een andere relatie maar Gene voelde onmiddellijk dat het goed zat tussen hen. “Ik voelde: wow, wat is dit, maar je zit in een andere relatie en toch bleef dat gevoel hangen”. Gene had wel een duwtje in de rug nodig. Serge, toenmalig danser bij X-Session, is het nummer van Kristel gaan vragen: “want den Gene kan maar niet zwijgen over u!”. Uiteindelijk werden de twee enkele maanden later een koppel.

En met succes, want in 2023 zal het koppel 20 jaar getrouwd zijn. Hun geheim? “Je moet de liefde van je leven tegenkomen, je soulmate en dat is gewoon het geval. ‘Ons madam’ is mijn rots en ik ben haar rots”, aldus Gene Thomas.

Showbizznieuws 24/7