20 °C Antwerpen, BE
zaterdag 21 mei 2022
20 °C Antwerpen, BE
zaterdag 21 mei 2022

Hoe beleefde Camille haar schooljaren?

Hoe beleefde Camille haar schooljaren?

Foto: VRT

Eender welk muzikaal genre je haar toesmijt, ze weet er weg mee. Camille Dhont is één van die jonge diva’s die onze Vlaamse showbizz rijk is. Haar leven stond steeds in het teken van haar carrière, maar ze moest uiteraard ook naar school. Hoe dat verliep, vertelt ze in Humo.

Op het podium zijn haar acts tot in de puntjes verzorgd. Haar outfit, make-up, dansbewegingen, alles wordt van tevoren door Camille minutieus genoteerd in een soort handboekje.

“Dat doe ik voor mijn eigen gemoedsrust, zo kan ik kalm en goed voorbereid aan een optreden beginnen”, zegt ze daarover.

Camille is dus een perfectionist. Dat kwam al tot uiting tijdens haar schoolperiode. “Toen ik nog op school zat, was ik een echte strever. Ik ging niet naar buiten voor mijn samenvatting helemaal afgewerkt was. Ik deed voor alles steeds mijn uiterste best. Ik mag het eigenlijk niet zeggen, maar het voelde tegelijk ook als een enorme tijdverspilling.”

“Het enige wat ik wou was zingen, dansen en acteren. Als je dan een zoveelste taak voor wiskunde kreeg, dacht ik soms bij mezelf: ‘My god’ “, aldus een eerlijke Camille.

Showbizznieuws 24/7