vrijdag 1 december 2023
vrijdag 1 december 2023

Hierin kan zangeres en actrice Pommelien Thijs zich verliezen

Herkenbaar

Foto: Maarten Geukens

Het leven gaat hard voor zangeres en actrice Pommelien Thijs. Na haar grote doorbraak in de Ketnet-serie ‘#LikeMe’ volgden al gauw een solozangcarrière en een rol in de ‘De Familie Claus’-franchise. Nu mag ze daar nog een hoofdrol in de VRT-serie ‘Knokke Off’ aan toevoegen.

Met een carrière die zo als een trein loopt hoeft het dan ook niet te verbazen dat Pommelien zich weleens verliest in (te) hard werken: “Hard werken wordt als positief aangezien, terwijl het ook kei-ongezond kan zijn”, vertelt ze in Gazet van Antwerpen. “Als ik in hyperfocus ga, blijf ik gewoon gaan. Ik heb graag de touwtjes in handen en kan moeilijk lossen. Dan ga ik in overdrive en wil ik alles doen. Dat is een ander soort copingmechanisme, maar soms maakt mij dat ook kapot.”

Gelukkig zijn er dan haar ouders om eens op de rem te komen duwen: “Zij zien het meteen als ik over mijn grenzen ga”, aldus Pommelien. “Het zit in kleine dingen. Dan ben ik verward en laat ik de voordeur openstaan. Of dan kom ik er niet meer toe gezond te eten of op te ruimen. Op zulke momenten springen zij bij.”

Showbizznieuws 24/7