8 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023
8 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023

Het enige leuke aan ouder worden volgens Karen Damen

Het enige leuke aan ouder worden volgens Karen Damen

Foto: VTM

Haar 50ste verjaardag komt stilaan dichterbij.

Actrice en ex-K3’tje Karen Damen zag voor het eerst het levenslicht op 28 oktober 1974. Dat betekent dat haar vijftigste verjaardag stilaan opdoemt aan de horizon. Story wou weleens weten hoe ze tegen die mijlpaal aankijkt.

“Ik vind het vooral heel zot. Vroeger vond ik iemand van vijftig oud en nu ben ik het bijna zelf. Eigenlijk vind ik het spijtig dat mijn leven al zo ver gevorderd is, want ik leef graag en ik heb nog zoveel plannen”, aldus een eerlijke Karen. Mensen schrikken weleens als ik mijn leeftijd zeg, maar dat komt vooral omdat ze me zo lang gewoon zijn geweest met een kleedje en twee staartjes”, lacht ze. “Ik voel me ook geen vijftig, eerder dertig, al heb ik wel wat fysieke ongemakken en rimpels.”

Toch ziet Karen ook één voordeel aan het klimmen der jaren, namelijk het groeien van haar zelfvertrouwen: “Dat is het enige leuke aan ouder worden. Ik ben vaak degene die het langst in het vak zit en dan denk ik: ‘als ik het nu nog niet kan, zal ik het nooit kunnen’. Daardoor voel ik me ook veel rustiger in mijn hoofd”, besluit ze.

Showbizznieuws 24/7