8 °C Antwerpen, BE
dinsdag 27 september 2022
8 °C Antwerpen, BE
dinsdag 27 september 2022

Heeft Josje Huisman van K3 nog muzikale plannen?

Foto: VTM

6 jaar lang zong Josje Huisman de pannen van het dak. Ze probeerde het ook nog even solo, maar dat leverde haar weinig succes op. Ondertussen zingt ze niet meer professioneel en ze moet toegeven dat ze niet weet of dat ooit nog zal gebeuren.

“Ik zing nu vooral nog onder de douche. Maar verder ben ik muzikaal niks van plan. Ik zing heel graag, maar op een of andere manier zie ik het nu even niet gebeuren. Ik weet niet of ik er ooit nog ‘mijn werk’ van wil maken. Ik wil er geen druk achter voelen. Als ik nog met nieuwe muziek naar buiten kom, zal dat heel onverwacht en totaal anders zijn”, klinkt het in Nina.

Na Kathleen, Josje en Klaasje moest er vorig jaar opnieuw op zoek gegaan worden naar een nieuwe ‘blonde van K3’. Een zoektocht die Klaasje niet echt heeft gevolgd. “Ik heb al een tijdje geen tv meer. Ik zag een klein stukje van de finale, maar meer ook niet.”

Josje haar leven ziet er helemaal anders uit en ze trekt er nu steeds vaker op uit, samen met Kamari, haar zoon. Zo trok ze met haar eigen camper op wielen 3,5 weken naar Spanje. En dat was voor de twee een heel avontuur.

“Kamari heeft nu best een intense fase. Hij heeft een sterke wil, hij kan eigenwijs zijn en zichzelf goed verwoorden. Af e toe kreeg ie het te kwaad in de camper omdat ik niet direct kon stoppen. Dat is wel even stresserend. Maar hij heeft me ook verbaasd: soms wilde ik even pauzeren, maar hij dan weer niet.”

Showbizznieuws 24/7