Hans Otten verklapt wat de koning at tijdens zijn bezoek aan hun restaurant

ByLisa Paulussen

17 oktober 2024
Foto: VTM

Hans Otten en zijn vrouw Colette hebben hard moeten werken om hun hotel en restaurant ‘U Eat & Sleep’ te brengen tot waar het nu staat.

Ze krijgen er vaak internationale zakenlui over de vloer, maar ook gewoon mensen die willen genieten van een weekendje Antwerpen. Zelfs koning Filip en zijn zoon Gabriël kwamen er al lunchen.

“Huisgemaakte garnaalkroketten als voorgerecht, nadien bestelde de koning een caesarsalade en de prins een filet pur met pepersaus en frietjes. Als dessert deelden ze een crêpe suzette. Bovendien waren ze zeer toegankelijk”, blikt Hans terug in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.