11 °C Antwerpen, BE
dinsdag 12 oktober 2021
11 °C Antwerpen, BE
dinsdag 12 oktober 2021

Hanne: “Er zijn jongens die perfect bij K3 zouden passen”

Foto: DPG Media

Toen Klaasje haar afscheid bij K3 aankondigde, maakte Studio 100 ook meteen bekend dat ze op zoek gingen naar een opvolger. En dat hoefde niet per se een meisje te zijn, ook jongens mochten zich inschrijven. En daar waren heel wat jongens heel erg blij mee. Tussen de 20 000 inschrijvingen zaten er ook een heleboel van jongens die hun kans wilden wagen.

Een jongen bij K3 lijkt dan misschien niet ideaal voor een meidentrio, maar Marthe en Hanne zien het wel zitten dat een jongen hen komt vervoegen. “Tijdens de audities hebben we gemerkt dat het niet zo vreemd is. Er zijn jongens van wie ik denk: wow, die zou perfect bij ons passen.”, zegt Hanne enthousiast in Dag Allemaal.

Over de toonaarden en de kleding hoeven ze zich ook geen zorgen te maken. Daar vindt Studio 100 zonder twijfel een oplossing voor. “Het komt eropaan dat we de persoon vinden die het beste past bij Marthe en mij, zodat we komende jaren op K3 kunnen focussen. En dat willen we doen met een teamplayer die goed kan zingen en dansen en vooral een groot hart heeft voor muziek en kinderen. Dan maakt het niet uit of het een jongen of een meisje is.”

Showbizznieuws 24/7