2 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 november 2023
2 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 november 2023

Gunther Levi: “Het zal wel iets sneller gaan”

Gunther Levi: “Het zal wel iets sneller gaan”

Foto: VTM

Ze kwam zwaar ten val

Het zit Charlotte, de vrouw van Gunther Levi niet mee. Wat een romantisch tochtje te paard moest worden, draaide uit op een nachtmerrie. Charlotte viel van haar paard en brak 4 ruggenwervels.

Gunther Levi vertelt over het voorval in Tv Familie. “Charlotte is uit haar stijgbeugels geschoven, waardoor ze een wel erg ongelukkige val maakte. Mijn hart stond even stil, want ik weet dat je bij zo’n val zware letsels kan oplopen.”

Een heel heftig moment voor Gunther en zeker ook voor Charlotte. Gelukkig moest zij niet geopereerd worden. Ze heeft veel geluk gehad, want ze is plat op haar rug gevallen. Erg pijnlijk, dat wel.

“Charlotte zal nu in een ziekenhuisbed in de living moeten liggen. Sowieso twee weken. Maar Charlotte is een sterke vrouw en ze heeft veel energie. Dus haar kennende zal dat iets sneller gaan, dan de twee maanden die de dokter haar geven om te genezen.”

Mevrouw Levi is zelfstandige en heeft een agentuur in damesmode. Iets wat ze de komende weken vooral aan haar personeel zal moeten overlaten. “De komende weken zal ze van thuis uit proberen alles in goeie banen te leiden. Ze is een harde werker en gaat dat niet loslaten, met of zonder gebroken ruggenwervels.”

Showbizznieuws 24/7