Groot drama kost Robert de la Haye een fortuin

ByLisa Paulussen

17 september 2023
Foto: VTM

Robert de la Haye’s acteercarrière heeft een onverwachte wending genomen na een mislukte tandenbleekprocedure voor zijn nieuwste rol in ‘Mijn Slechtste Beste Vriendin’. 

“Ik zag mijn tandvlees terugtrekken; dat was heel eng”, onthult de acteur. Alsof dat nog niet erg genoeg was, heeft het hem een volledig vals bovengebit en een lege portemonnee gekost. “Ik heb aan de hele serie geen cent verdiend, alles ging naar de tandartskosten”, klaagt de acteur in Dag Allemaal. 

Robert heeft zijn lesje geleerd: “Van mijn mond blijven ze in de toekomt sowieso af!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.