13 °C Antwerpen, BE
maandag 12 september 2022
13 °C Antwerpen, BE
maandag 12 september 2022

Gert Verhulst kocht villa in Saint-Tropez: ”met dank aan Nicole & Hugo”

Gert Verhulst en Ellen
Foto: Photo News

Gert Verhulst zal je de volgende zes weken op Play4 zien samen met James Cooke in de ‘Cooke & Verhulst show’. Daarna trekt de Studio-100 baas zich, samen met Ellen, Viktor en Marie, voor een tijdje terug in zijn villa in Saint-Tropez. Het tweede seizoen van ‘De Verhulstjes’ zal daar opgenomen worden.

“Het wordt echt een familievakantie”, laat Gert weten aan HLN, “iedereen gaat mee, zelfs de honden Leo en Marcel”. Gert kocht de villa twee jaar geleden naar aanloop van zijn ‘Samson-pensioen’. “Om er mijn oude dag door te brengen”, vertelt Verhulst, “Voor het eerst in dertig jaar zou ik immers wat meer tijd gaan hebben. Bovendien was het al lang een droom van mij om een stekje te hebben in Zuid-Frankrijk. Maar kijk, uiteindelijk ben ik er enkel vorige zomer even geweest. En voor de rest zaten we coronagewijs vast in Oostduinkerke. En moet ik nog altijd de 43 slotshows van Samson & Gert afwerken.”

Waarom Gert voor een stulpje in Zuid-Frankrijk koos? Daar zitten Nicole & Hugo voor iets tussen.  Ze waren fan van het stadje en hebben Gert een heel fijn hotelletje aanbevolen. “Wanneer ik er ook kom, het is er altijd even leuk, even charmant, even Frans. Ik had en heb het gevoel dat ik daar al heel mijn leven kom, “Ik kan het niet omschrijven, maar het is wel zo. Het voelt als thuiskomen. Ik ben er een gelukkige mens”, aldus Gert Verhulst.

Showbizznieuws 24/7