15 °C Antwerpen, BE
zaterdag 29 april 2023
15 °C Antwerpen, BE
zaterdag 29 april 2023

Gebruikt Monique Westenberg André Hazes voor haar carrière?

Foto: SetVexy

Vrolijke, gelukkige gezinskiekjes, je kan er niet meer naast kijken op de Instagrampagina van Monique Westenberg. De ex van André Hazes ging onlangs op bezoek bij André in Amerika, samen met haar zoon Dré.

Volgens heel wat mensen lijkt er meer achter te zitten. De twee zouden niet opnieuw een stel vormen en Monique zou André vooral gebruiken om meer volgers te bereiken op haar Instagramkanaal.

Maar misschien is er ook wel meer aan de hand? Misschien wil Monique wel gewoon André op andere gedachten brengen, wat betreft hun relatie. De twee hadden het tenslotte erg fijn samen.

Waar Monique laat uitschijnen dat ze misschien wel terug ooit samenkomen, was het reisje van Monique en de kleine Dré, voor André vooral een praktische beslissing. Als hij zijn zoon wou zien, moest hij de moeder van zijn kind er immers bijnemen, schrijft Dag Allemaal.

Voor de ene vooral praktisch, voor de andere misschien een teken dat er terug hoop is. Monique heeft er immers altijd in geloofd dat het terug goed zou komen tussen hen. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Showbizznieuws 24/7