Francisco Schuster: “Dat sommigen onder ons zouden doorbreken was een kwestie van tijd”

Foto: VRT

Met zijn deelname aan ‘Special Forces’ dwong Francisco Schuster heel wat respect af bij zijn ‘#LikeMe’-collega’s. “Ze vonden het cool dat ik dit aandurfde”, bekent hij trots in TV-Familie.

Die collega’s zijn intussen zijn beste vrienden geworden. “Ik zie hen zelfs meer dan mijn eigen familie.”

De populariteit van ‘#LikeMe’ en het succes van de solocarrières verrassen ook Francisco, die er van in het begin bij is. Al wist ook hij dat er veel talent in de groep zat.

“Dat sommigen onder ons zouden doorbreken was een kwestie van tijd”, blikt hij terug. “Ik zie het succes van ons allemaal als de kers op de taart.

Na het succes van het liedje ‘Dromen’, dat Francisco samen met Lotte De Clerck uitbracht, volgt dit jaar ook zijn eerste eigen single. “Ik wil eerst de artiest in mezelf wat ontdekken voor ik mezelf op de muzikale kaart zet”, kijkt de zanger nuchter de toekomst tegemoet in TV-Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.