8 °C Antwerpen, BE
donderdag 24 november 2022
8 °C Antwerpen, BE
donderdag 24 november 2022

Florence en Jiri uit ‘Blind Getrouwd’: “We zaten lang tussen vier muren”

Florence en Jiri uit ‘Blind Getrouwd’: “We zaten lang tussen vier muren”

Foto: VTM

Maar ook dat hebben ze overwonnen

Wat een verrassing bezorgden Florence en Jiri ons tijdens de laatste aflevering van ‘Blind Getrouwd’. Terwijl niemand nog potentieel zag in het koppel, besloten ze toch om getrouwd te blijven en verder op ontdekking te gaan, zonder camera’s in hun kielzog.

“Voor Jiri was het al even een uitgemaakte zaak dat we getrouwd zouden blijven. Zelf heb ik tot de dag voor het beslissingsmoment getwijfeld. ‘Nee’ was voor mij geen optie, maar ik wilde gewoon heel graag ‘ja’ zeggen vanuit mijn gevoel’, zegt Florence in Tv Familie.

Florence zag meteen waarom zij en Jiri waren gematcht en ze zag veel potentieel in hun huwelijk. De basis was er al.

“Maar misschien hebben we het soms té rustig aan gedaan. Nu, er is wel een mooi huwelijk uit voortgekomen. En dat willen we nu exploreren, weg van de camera’s. Die gaven ons vaak een ongemakkelijk gevoel.”

Ondertussen zijn we al een paar maanden ver en is iedereen benieuwd hoe het met het koppel gaat op dit moment.  “Het is een beetje moeilijk. Omdat we niet samen buiten konden komen, zitten Jiri en ik al enkele maanden tussen vier muren. Maar dat hebben we toch mooi overwonnen. We zijn wel heel blij dat we ons nu als getrouwd koppel mogen tonen.”

Showbizznieuws 24/7