8 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023
8 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023

Fien Germijns: “Ik ben de enige die er zo uitziet”

Fien Germijns: “Ik ben de enige die er zo uitziet”

Foto: VRT

Voor velen onder ons zal het heel herkenbaar zijn, maar jammer genoeg spiegelen heel wat mensen zich nog steeds aan het Instagram-perfecte lichaam. Knappe modellen, slanke bekende medemensen tonen maar wat graag hun lichaam op sociale media en dat zorgt ervoor dat vele andere meisjes, vrouwen en ook mannen erg onzeker worden over zichzelf, wanneer zij er niet zo uitzien. Ook Fien Germijns maakt zich hier soms schuldig aan.

“Ik zie op sociale media veel mensen die heel andere mate of vormen hebben en dan begin ik weer te denken: ‘Amai, ik ben echt de enige die er zo uitziet. En ondanks dat er op TikTok toch ook veel mensen verschijnen die wat voller zijn, blijkt hun doel dan altijd weer hetzelfde te zijn: afvallen”, zucht Fien in Dag Allemaal.

Afvallen is absoluut niet Fiens doel en zij wil gewoon volop van het leven genieten. “Ik heb daar allemaal geen goesting in, in dat afvallen. Ik vind dat veel te vermoeiend. Ik wil gewoon in een zetel zitten en chipkes eten. Maar als k die mensen dan bezig zie op TikTok, begin ik me daar toch schuldig over te voelen.”

Showbizznieuws 24/7