8 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023
8 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023

Evi Hanssen: “We doen dit omdat het klopt”

Evi Hanssen: “We doen dit omdat het klopt”

Foto: VTM

Wetende dat je je mama moet afgeven binnen een bepaalde tijd, het kan niet makkelijk zijn om mee te leven. Evi Hanssen haar mama heeft kanker en weet niet hoe lang ze nog te leven heeft. De kanker is niet meer te behandelen en het is allemaal een kwestie van tijd.

Evi en haar mama Arlette proberen zoveel mogelijk nog van resterende tijd te genieten, samen en met de hele familie. Zo ontstond ook het idee om hun gesprekken op te nemen en die te delen met andere mensen. Ze maakten een podcast ‘Afscheidstournee van mijn moeder’.

“We doen dit omdat het klopt. Ik ben op sociale media sowieso heel open over mijn kwetsbare kanten. En voor ze was hervallen, kwam mama ook al in mijn columns voor. De manier waarop ze omgaat met haar nakende einde, is ook heel bijzonder”, klinkt het in Gazet van Antwerpen.

Ook Arlette was meteen voor het idee te vinden om een podcast te maken. Ze heeft er niet lang over moeten nadenken en wilde graag haar verhalen delen met iedereen die het wou horen.

“Ik vind het niet moeilijk om open te zijn over mijn persoonlijk leven. En ik ben inderdaad blij dat ik kan laten zien hoe het proces van terminale kanker ook kan verlopen. Iedereen rouwt op zijn manier. Maar soms is het verfrissend om ook een andere manier te leren kennen.”

Showbizznieuws 24/7