9 °C Antwerpen, BE
zaterdag 18 maart 2023
9 °C Antwerpen, BE
zaterdag 18 maart 2023

Evi Hanssen: “piekerend onder de wol kruipen”

Foto: VTM

Evi Hanssen heeft de slaapmeditatiechallenge gelanceerd, waarmee ze mensen wil aansporen om negen minuten tijd voor zichzelf te nemen voor ze naar dromenland vertrekken. “We willen mensen op een laagdrempelige manier laten kennismaken met meditatie en mindfulness”, voegt Evi eraan toe in TV Familie.

“Veel mensen hebben moeite om de werkdag af te schudden of kruipen piekerend onder de wol”, verduidelijkt Evi Hanssen in het weekblad. “Onze #slaapmeditatiechallenge kan mee het verschil maken. We hebben gekozen om onze challenge opnieuw 21 dagen te laten duren. Omdat er op 21 juni iets moois te gebeuren staat, namelijk de ‘zomer van de bevrijding’.”

“We beseffen goed dat mensen denken dat mediteren moeilijk is of voorbehouden voor zweverige types met geitenwollensokken”, geeft de presentatrice ruiterlijk toe. “Maar niets is minder waar.”

“Je hoeft ook niet per se op een yogamat of in kleermakerszit te gaan zitten. Het is alleszins straf hoe zelfs minder dan tien minuten een wereld van verschil kunnen maken”, aldus een enthousiaste Evi Hanssen in TV Familie.

Showbizznieuws 24/7