6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024
6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024

Evi Hanssen: “met afscheid nemen heb ik het erg moeilijk”

Foto: VTM

Evi Hanssen heeft een stoer imago en in Story geeft de presentatrice toe dat dat ook wel klopt. “Maar dat wil niet zeggen dat ik geen emoties heb”, verduidelijkt Evi Hanssen die eraan toevoegt dat ze heel snel weent.

Evi Hanssen huilt veel en snel, maar dat is vaak ook gewoon van ontroering. “Zoals tijdens het toonmoment van de jaarlijkse musicalstage van mijn zonen”, vertelt Evi in Story. Of de schoonheid van de natuur, of een film of een boek kunnen haar ook aan het huilen brengen. “Tja, ik kan dat niet inhouden.”

Ook toen ze voor ‘Over De Oceaan’ haar gezin moest achterlaten kon Evi haar tranen niet bedwingen. “Met afscheid nemen heb ik het sowieso moeilijk, ook al is het maar voor twee dagen. Op de boot heb ik me dan weer niet droevig gevoeld. Omdat ik me heel hard verbonden voelde met de mensen die ik het meest miste. En omdat ik de tijd had om stil te staan bij hoe goed mijn leven is”, verduidelijkt Evi Hanssen in Story. “Missen is ook: beseffen dat je veel aan mekaar hebt. Dat gaf me een geruststellend gevoel.”

Showbizznieuws 24/7