14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 1 oktober 2022
14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 1 oktober 2022

Erotische passages in nieuw Thuis-boek

Erotische passages in nieuw Thuis-boek

Foto: VRT

Sinds kort liggen ‘de memoires van Marianne’ in de winkel. Het personage uit ‘Thuis’, gespeeld door Leah Thys stelde het boek voor in de reeks en het kon al meteen op heel wat enthousiasme rekenen.

In het boek vertelt Marianne over de twaalf mannen in haar leven, de twaalf liefdes die ze heeft gehad doorheen de jaren. Onder hen ook een prins. Met die prins beleefde ze haar eerste seksuele ervaring.

Het boek bevat heel wat erotische passages, iets wat de fans wel hadden verwacht. Zo beschrijft Marianne onder andere haar eerste bedervaring met Walter, haar eerste echtgenoot.

Tv Familie citeert één van de passages uit het boek. “De sensatie die ik ervaarde toen hij met zijn hand over mijn blote huid gleed. Van mijn wang over mijn hals, waar hij met zijn vingers de vorm van mijn sleutelbeenderen voelde om dan verder mijn borsten te strelen. Zachtjes. Voorzichtig. Een warme gloed ging door me heen, terwijl ik rilde en de haartjes op mijn armen omhoog kwamen te staan.”

Ook andere mannen zoals Jean-Pierre (Herbert Flack), Geert (Peter Rouffaer) en David (Bob De Moor) passeren de revue.  “Dit boek is geschreven als de memoires van Marianne en alles verloopt perfect gelijk met wat er in ‘Thuis’ gebeurd. Het klopt allemaal”, zegt ‘Thuis’-producer Hans Roggen.

Showbizznieuws 24/7