12 °C Antwerpen, BE
zondag 30 april 2023
12 °C Antwerpen, BE
zondag 30 april 2023

Els en Garry uit ‘Boer zkt Vrouw’: “Ik dacht dat ik hem voorgoed kwijt was”

VTM

Jezelf op latere leeftijd voor het oog van gans Vlaanderen opnieuw in de liefde gooien, dat is niet iedereen gegeven. Els en Garry uit ‘Boer zkt Vrouw’ vonden elkaar gelukkig wel door het programma. Ze zijn erg blij als koppel, maar gingen na de opnames een poos uit elkaar. We lezen er meer over in Story.

De vrijgezelle boer Garry schreef zich destijds in voor ‘Boer zkt Vrouw’ in de hoop om opnieuw de liefde te vinden. Zijn ex-vrouw verliet hem eerder na 30 jaar huwelijk.

Zijn uiteindelijke keuze, Els, schreef zich met dezelfde reden in. Zij had drie jaar eerder haar echtgenoot verloren in een dramatisch ongeluk.

Na de opnames bleven de twee nog enige tijd een koppel, tot Els toch aanvoelde dat ze opnieuw ruimte nodig had. De wegen van de twee splitsten zich eventjes op, tot een bericht van Els met nieuwjaarsfelicitaties aan Gary de vlam opnieuw deed aanwakkeren.

“Gelukkig, ik dacht dat ik hem voorgoed kwijt was. Sindsdien hoorden we elkaar opnieuw dagelijks en zijn we een paar keer uit eten gegaan. Het klikte nog altijd”, vertelt Els. De twee zijn intussen terug samen en erg gelukkig bij elkaar.

Showbizznieuws 24/7