14 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 september 2022
14 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 september 2022

Els en Garry uit ‘Boer zkt Vrouw’: “Het leek definitief voorbij”

Foto: VTM

In een vorig seizoen koos boer Garry voor de vrijgezelle Els in ‘Boer zkt Vrouw’. De band tussen de twee was tijdens de opnames al erg sterk en dat vertaalde zich in een liefdesrelatie. Toch waren er langs Els haar kant wel wat donderwolken aan een heldere hemel. Daarover vertellen ze meer in Story.

Nadat het programma uitgezonden werd, waren Els en Garry nog enige tijd een gelukkig koppel. Alles ging goed, tot er bij Els toch enige twijfel de kop kwam opsteken.

Achteraf is het de gewoonte om met alle boeren en partners nog eens samen te komen op een ‘Boer zkt Vrouw’-reünie. Daar wordt bij de koppels gepolst naar het leven na het programma. 

Els en Garry deden toen een opvallende mededeling: ze waren niet langer samen. Els had haar ruimte nodig en de twee hadden enkele maanden geen contact meer met elkaar.

“Het leek definitief voorbij”, zegt Garry. “Tot ze me na enkele maanden een bericht stuurde om me gelukkig nieuwjaar te wensen.” Daardoor wakkerde hun liefdesvuur opnieuw aan en de twee zijn nu terug een koppel.

Showbizznieuws 24/7