6 °C Antwerpen, BE
vrijdag 25 maart 2022
6 °C Antwerpen, BE
vrijdag 25 maart 2022

Eddy uit Don’t Worry Be Happy: “Kan haar laatste wens niet waarmaken”

Eddy uit Don’t Worry Be Happy: “Kan haar laatste wens niet waarmaken”

Foto: Play4

Afscheid moeten nemen van je vrouw, het is niet gemakkelijk. Eddy uit ‘Don’t Worry Be Happy’ moest negentien maanden geleden afscheid nemen van zijn vrouw Els. Zij wilde graag dat Eddy haar laatste wens in vervulling nog zou kunnen laten gaan, maar dat gaat Eddy helaas niet lukken.

“Haar laatste wens was dat ik op een dag een café zou kunnen openen. Maar door dat proces met die brouwerij dat nog lopende is, zal dat niet lukken. Omdat ik in schuldbemiddeling zit, mag ik geen zelfstandige activiteit uitvoeren. En over zes jaar zie ik er mij niet meer aan beginnen, eerlijk gezegd”, zegt Eddy in Dag Allemaal.

Na de dood van zijn vrouw heeft Eddy er een hels jaar op zitten. “Nog elke nacht schiet ik om half drie, het uur van Els’ overlijden, wakker. Tegen de ochtend dommel ik meestal weer in, maar dan moeten de jongens zich beginnen klaarmaken voor school. Door dat slaapgebrek loop ik nu oververmoeid rond. Overal neem ik haar foto mee naartoe, maar dat brengt haar niet terug hé. Zo’n vrouw vind ik nooit meer.”

Showbizznieuws 24/7