21 °C Antwerpen, BE
maandag 28 juni 2021
21 °C Antwerpen, BE
maandag 28 juni 2021

Driedubbele beenbreuk op set van ‘Familie’ spin-off

Foto: VTM

De seizoensfinale van ‘Familie’ zit er op en voor de fans die écht niet zonder hun dagelijkse portie soapserie kunnen, komt de productie weer met een spin-off die de hele zomer zal te zien zijn op VTM GO. In ‘Het geheim van Raven’, duiken we in het verleden van de zoon van Lars, want die schijnt meer te verbergen dan het lijkt.

De productie verbleef voor de opnames twee weken in een coronabubbel in de Ardennen, maar moest noodgedwongen vroegtijdig afscheid nemen van de cameraman. “Alles verliep vlot, tot die ene opname”, vertelt Aaron Blommaert, die Raven speelt, in Het Laatste Nieuws, “de cameraman gleed op een heuvel in het bos uit en belandde slecht op de grond. Hij zei meteen: ‘Oei, dat is gebroken’.”

Dat bleek te kloppen. In het ziekenhuis werd een driedubbele beenbreuk vastgesteld en moest hij meteen geopereerd worden. “Dat was voor de hele ploeg wel serieus schrikken”, vertelt Blommaert verder, “nadien nam de assistent-cameraman zijn taak over, zodat de opnamen toch konden worden afgerond,” aldus Aaron in Het Laatste Nieuws

Showbizznieuws 24/7