-1 °C Antwerpen, BE
zondag 3 april 2022
-1 °C Antwerpen, BE
zondag 3 april 2022

Dorianne Aussems: “Wat ik daar doe, dat doe ik goed”

Dorianne Aussems: “Wat ik daar doe, dat doe ik goed”

Foto: VRT

Nederig zijn is een mooie eigenschap die  veel mensen siert. Maar het kan geen kwaad om ook eens te kunnen toegeven als er iets is waar je echt goed in bent, en wat je kan. Dorianne Aussems probeert altijd nederig te zijn, maar moet ook toegeven dat er wel degelijk dingen zijn waar ze echt goed in is.

“Wat ik in ‘Genration M’ doe, dat doe ik goed. De radiostudio is mijn habitat. Ik ken er elke knop, en ik weet hoe ik van een gewoon gesprek een mooi gesprek kan maken. Als ik ’s avonds naar huis rij na een uitzending waarin humor en emotie zat, kan ik tevreden beseffen: dit was goed”, vertelt ze in Humo.

In haar persoonlijke leven zullen er ook dingen zijn die Aussems goed kan, maar daar schenkt ze minder aandacht aan. “In mijn persoonlijke leven is die trots wat minder prominent. Maar onlangs zei een vriendin me dat ik haar echt geholpen had op een moment van paniek, dat dat van betekenis was geweest voor haar. Zoiets laat ik dan wel even doordringen. Maar het gaat dus over momentopnames: die trots zou nog meer een basis van me moeten worden.”

Showbizznieuws 24/7