Dikke pech voor wie verliefd op hem was: Niels Destadsbader heeft een lief

ByPeter De Smedt

18 augustus 2020
Foto: VRT

Het strafste nieuws van de dag? Niels Destadsbader heeft een lief en ze luistert naar de naam Julie. Meer details? Geen probleem, dankzij Het Laatste Nieuws weten we dat Niels zijn vriendin Julie al jaren kent. Hoelang ze een koppel zijn? Geen idee, dat is privé. Maar ze kennen elkaar mogelijk al ruim 10 jaar.

Julie werkt namelijk als schminkster voor Ketnet en zij mocht hem in de periode dat hij wrapper was al mooier maken dan hij al was. Echt veel werk zal zij wellicht nooit gehad hebben, tenzij op dagen die volgden op zware avonden in de kroeg. Was er toen al een klik? Wellicht wel, want de twee vonden elkaar en zijn een koppel. “We waren toen al heel goede vrienden”, vertelt Niels in Het Laatste Nieuws. “En nu is Julie dus ook mijn lief geworden”, besluit hij.

Niels en praten over de liefde, dat is geen goede combinatie. Misschien later, misschien ook niet. Niels wil zijn partner afschermen voor de harde media. Met Julie heeft hij het voordeel dat zij de media héél goed kent, zij heeft er op een welbepaalde manier van dichtbij mee te maken. Maar daarover later meer.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *