7 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024
7 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024

De Planckaerts pakken uit met verrassend nieuws

“Zo dicht mogelijk bij het publiek komen”

Foto: VTM

Dat de Planckaerts niet bang zijn van een uitdaging is al geweten. TV-programma’s, een kasteel verbouwen, een boek schrijven, … ze deden het allemaal.

En binnenkort komt daar nog iets nieuws bij namelijk…een theatertournee. Het idee ontstond op de presentatie van het boek van Eddy, waar hij aan het publiek verhalen vertelde over zijn carrière.

Francesco zag het allemaal gebeuren en merkte dat zijn vader van de aandacht genoot. Zo ontstond het idee om Eddy, samen met een moderator, op een theaterpodium te zetten. Maar de familie zelf vond het een nóg beter idee om ook Christa en Francesco te laten meedoen.

Francesco zal live liedjes op zijn gitaar spelen. “Ik wil zo dicht mogelijk bij het publiek komen, misschien loop ik tussen de stoelen en laat ik de mensen in de zaal meezingen”, vertelt hij aan Dag Allemaal.

“Reken maar op bekende Vlaamse nummers en grote internationale hits. En er is één speciale song in het Engels: ik begin op mijn gitaar en dan valt mijn vader in, en brengen we een ode aan het leven, aan de gezelligheid van samenzijn en de warmte van een familie”, zo verneemt Dag Allemaal.

Showbizznieuws 24/7